Partners

Kennis van CCM-softwareoplossingen

Door intensief samen te werken met bekende softwareleveranciers, zorgen wij ervoor dat we u de ondersteuning kunnen bieden bij het optimaliseren van complexe document/klantcommunicatieprocessen. Heeft u de kennis niet in huis? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Onafhankelijk en veelzijdig

Wij laten ons niet leiden door de mogelijkheden of onmogelijkheden van producten, maar gebruiken onze kennis en ervaring om producten en processen optimaal op elkaar aan te laten sluiten. CCM Masters is actief voor opdrachtgevers in Nederland en België en werkt samen met vrijwel alle bekende technologieleveranciers in het CCM-vakgebied:

Pitney Bowes

Pitney Bowes is een Amerikaans bedrijf met een uitgebreid portfolio aan oplossingen en staat bekend als leverancier van de DOC1/EngageOne Suite voor creatie en distributie van klantcommunicatie. In de context van onze activiteiten richten we ons op de software rondom multichannel klantcommunicatie en marketing automation. Door het samenvoegen van deze domeinen heeft Pitney Bowes een geïntegreerde Customer Engagement Hub gerealiseerd.

 

GMC

GMC Inspire™ is de toonaangevende, uniforme oplossing voor Customer Communications Management (CCM), waarmee u moeiteloos via elk gewenst kanaal klantcommunicatie kunt ontwikkelen, beheren en uitvoeren, om zo langdurige, winstgevende relaties op te bouwen.

 

scriptura engage

Scriptura Engage biedt oplossingen voor het creëren, versturen en opvolgen van de communicatie met klanten voor print, e-mail, online, sociale, mobiele en interactieve communicatie. Door het versturen van gepersonaliseerde communicatie via het kanaal naar keuze verhoogt de customer engagement.

lucom-logo-cropped

Lucom Interaction Platform maakt het mogelijk om gestructureerd te communiceren tussen alle deelnemers in een bedrijfsproces. Daarmee wordt de voorwaarde voor een efficiënte verwerking geschapen: De diverse deelnemers of systemen kunnen, onafhankelijk van hun locatie, binnen het proces worden geactiveerd. Alle gegevens staan eenduidig voor iedereen ter beschikking, navraag is overbodig en het totale proces wordt sneller en transparanter.

Jan van Buren Lucom werkt graag en goed samen met CCM Masters vanwege hun brede ervaring op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering door intelligente formulieren- en datacommunicatie. De Lucom-software past uitstekend bij hun totale aanbod van producten en services. Binnen ons partnership is er ruimte en aandacht voor de individuele wensen en behoefte van de eindklant en wordt op basis daarvan de samenwerking per project vormgegeven. Naast kennis en kunde, is de flexibiliteit een positief aspect.
Jan van Buren, Managing Director Lucom Benelux BV

 

Staat uw softwareleverancier niet hierboven? Neem dan gerust contact met ons op. Niet alle leveranciers staan hier vermeld.