CCM Masters trots op gecertificeerde Electronic Document Professionals

Tijdens de Xplor Nederland-eindejaarsbijeenkomst op 6 december hebben twee medewerkers van CCM Masters hun felbegeerde EDP-certificering in ontvangst genomen en hebben vier medewerkers zich gehercertificeerd. Nieuwe EDP’s zijn Remco Smink en Martijn Fest. Beiden werken bij CCM Masters als senior applicatiespecialist. Adrie Vlutters (senior consultant), Harry Honing (senior consultant), Hidde Huisman (senior consultant) en Vincent van Wijngaarden (senior applicatiespecialist) hebben zich gehercertificeerd. Ook Gerard Boelé, accountmanager bij Document Dialog, heeft zijn certificering veilig gesteld.

EDPs
Van links naar rechts: Gerard Boelé, Hidde Huisman, Remco Smink, Adrie Vlutters, Martijn Fest (foto: Visual Photo Design) Op de foto ontbreken: Vincent van Wijngaarden en Harry Honing

Electronic Document Professional (EDP)

Je verdient de kwalificatie Electronic Document Professional (EDP) alleen als je op het juiste niveau hebt gefunctioneerd en aantoonbaar hebt gepresteerd. EDP is geen diploma, het is een bewijs van vakmanschap op totale gebied van input-, outputmanagement, archivering en enterprise content management.

EDP-hercertificering

Iedere 5 jaar dient de EDP’er zich te hercertificeren. De EDP’er doet dat door aan te tonen dat hij of zij nog steeds actief is in het vakgebied en voldoende kennis en ervaring op blijft bouwen. EDP’s worden door Xplor Nederland bijvoorbeeld ook ingezet bij de begeleiding van congressessies of rondetafelgesprekken.

Meer informatie over EDP is te vinden op de website van Xplor Nederland

Reageren is niet mogelijk.